?

Log in

No account? Create an account
laat die ballen maar vallen

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile
> previous 10 entries
> next 10 entries

July 3rd, 2007


02:11 pm - druppels.
Het raam is gesluierd in de regen die de dag brengt.
Ik voel de koude wind langs mn gezicht waaien en vraag me af wie er vergeten is de kraan dicht te draaien. Druppels vallen op mijn gezicht en rollen langzaam naar beneden en ik bedenk me dat een druppel een goed leven heeft.. Zo'n lange afstand afgelegd om weer door verdamping gereincarneerd te worden en dezelfde weg af te leggen lijkt me ook wel wat. Een druppel weet wat het is om een vrije val te maken van kilometers lang, heeft geen paruchute nodig en komt altijd goed terecht. Toch zit er wel verschil in, een druppel kan uiteindelijk in het riool belanden waar hij wel met zijn vriendjes zit maar het beste is natuurlijk wel om in een mooi meer te komen of zelfs op zee. Met miljoenen vriendjes lekker ronddobberen en geen vijanden kennen en uiteindelijk zonder dat je er maar moe van wordt weer helemaal bovenin komen om weer zo naar beneden te mogen. Een druppel kan de wereld verkennen wanneer deze telkens ergens anders neerkomt, gratis en voor niets. Het zijn de allerslimste die er maar bestaan. lekker genieten van al het geen wat wij te bieden hebben. Want stel je voor dat een druppel nu net in een jacuzzi terecht komt, dat is toch een trip van je leven, voor een druppel dan.
En daarom ben ik jaloers op een druppel, niet dat ik er een zou willen zijn want leeghoofdig zijn ze wel maar een goed leven hebben ze wel.

en nu ik zo vaak het woord druppel heb geschreven vind ik het echt een raar woord.

(1 comment | Leave a comment)

June 27th, 2007


05:28 pm
dankje david!!
tis me ook gelukt met paint, net wat meer mijn niveau:D=)


(2 comments | Leave a comment)

June 26th, 2007


05:20 pm - dames en heren, check zn heuplijn! ;-)
Omdat je zo'n lekker beesje bent:-)


(10 comments | Leave a comment)

June 20th, 2007


11:22 pm


aan het eind. uitgelopen mascara en te stoned in het laatste park.


parkhangen met frups, heerlijk in de zon zitten na een watergevecht. biertjes drinken met aike in het park, olijven met feta en sesambrood, wieckse witte, fleecedeken overal te pas, bij maarten chillen en bahco blij zien zijn met zn frisbee, op hetzelfde moment onze benen over elkaar doen, lachkick midden in de stad op het gras, stokbrood met kruidenboter, bloemenkrans, veel fotos, ferry moe, fietsen in de hitte en in de koelte van de avond.
Khoud van deze dagen

(3 comments | Leave a comment)

June 15th, 2007


02:35 pm
En nog even dit.

Daar staan ze dan, in volle glorie. Hun camouflagebroek aan, een zwart tshirt erboven waar soundbeatz op staat en de gympies ontbraken ook niet. Op de achtergrond staat mr DJ zijn plaatjes te draaien en de erasmusbrug staat er gelukkig stil bij. Je zou toch bijna gaan denken dat het hier om een illegaal feestje zou gaan. Maar nee, de harde waarheid is dat het op TMF was en er een stelletje randdebielen staan te jumpen!!

oh mijn god.

(Leave a comment)

01:13 pm
Omdat k trots op me zus ben!

Omdat ze altijd alles doet voor alles en iedereen en k me wel eens afvraag hoeveel uur zij op een dag heeft.

Daarom! HOOP ik heel erg hard dat ze dr miniwinkel kan gaan verbouwen tot dit!:Nu heeft ze alleen van het bestaande gebouw linksonder een iniminiwinkeltje!

En dan een gangetje onder de rotsen door naar nog een stuk winkel, weetje hoe tof!

Nu maar hopen dat die gekke slovenen er ook wat inzien...

Ohja. En mn paps werd gebeld, de inentingen van de kamelen zijn goedgekeurd dus ze mogen vanuit Kroatie vervoerd gaan worden, Dus over 3 weken hebben mn ouders een papa mama en mini kameel op hun terrein lopen daar ipv dat die kamelen nu ergens dood zouden liggen. beters!:)

(14 comments | Leave a comment)

June 12th, 2007


08:36 pm
wouter says:
ja k kan soms heel vervelend zijn...
ROBIJN> octopoes!!!. says:
goh echt!
ROBIJN> octopoes!!!. says:
:-D
Wouter says:
:-@

Gelukkig is er nog wat zelfkennis bij dat joch:)

(11 comments | Leave a comment)

June 7th, 2007


11:25 am - spa. het zuiverende water...
op de flesjes van spa staat serieus dat het alleen geschikt is voor spawater...nu heb ik er op dit moment kraanwater inzitten en wacht nu op wat komen gaat. een ontploffing, een zeebeving, het flesje wat gaat smelten, misschien ik wel die er opeens niet meer is, want spa is zuiverend dus kraanwater is in principe maar vergif.

wat denken jullie dat er gebeurd:D ?

(7 comments | Leave a comment)

June 4th, 2007


10:24 pm


vraag me toch wel af hoe zo'n plaatsnaam in dit schuddebuikjesland komt..:)

(4 comments | Leave a comment)

May 30th, 2007


05:50 pm


en na een tijd zwemmen rennen lopen en kwallen zei ik Squanto welterusten en ik mijzelf ook.

(6 comments | Leave a comment)

> previous 10 entries
> next 10 entries
> Go to Top
LiveJournal.com